ΟΡΟΙ & ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ

Το www.roseaccessories.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα πώλησης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της εταιρείας με την επωνυμία "ΓΚΑΡΙΠΗ ΓΡ.ΚΥΡΙΑΚΗ" (εφεξής, χάριν συντομίας, "Rose Accessories"), που εδρεύει στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΠΑΛΑΙΩΝ ΠΑΤΡΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΥ 3, (ΑΦΜ: 050734311, Γ.Ε.Μ.Η:136876506000, Δ ΔΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Μέλημα της εταιρείας είναι η παράθεση των όρων που διέπουν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις της Rose Accessories ως ιδιοκτήτριας του ηλεκτρονικού καταστήματος που βρίσκεται στην διεύθυνση «roseaccessories.gr» προς όλους εσάς που θα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες του για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας στην αναζήτηση και απόκτηση των προϊόντων που επιθυμείτε να αγοράσετε από το κατάστημά της.

Βεβαιωθείτε ότι συμφωνείτε με τους παρακάτω όρους και προϋποθέσεις, καθόσον η χρήση και η περιήγηση σας στην ιστοσελίδα «roseaccessories.gr» συνεπάγεται την ρητή και ανεπιφύλακτη συγκατάθεση και συναίνεση σας με αυτούς.

1. ΌΡΟΙ

Η «Rose Accessories» αναλαμβάνει την υποχρέωση να ενημερώνει τους χρήστες για τυχόν τροποποιήσεις καθώς και για οποιαδήποτε αλλαγή μέσα από την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού της καταστήματος. Η «Rose Accessories» διατηρεί το δικαίωμα να ανανεώνει ή να τροποποιεί μονομερώς τους παρόντες όρους και τις προϋποθέσεις των συναλλαγών που γίνονται μέσω του ηλεκτρονικού της καταστήματος, σύμφωνα με τις ανάγκες της και τα συναλλακτικά ήθη.

Η αλλαγή όρων δεν καταλαμβάνει παραγγελίες οι οποίες ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη.

2. ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ

Οποιοσδήποτε χρήστης μπορεί να περιηγηθεί στο ηλεκτρονικό κατάστημα «roseaccessories.gr» χωρίς να δώσει καμία προσωπική πληροφορία. Οι περιπτώσεις που θα χρειαστούμε κάποια προσωπικά σας δεδομένα (ονοματεπώνυμο, ηλεκτρονική διεύθυνση, διεύθυνση αποστολής προϊόντων, τηλέφωνο κ.ά.) είναι κατά κανόνα για να διεκπεραιώσουμε την παραγγελία σας.

Τα προσωπικά δεδομένα που δηλώνετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα «roseaccessories.gr» τηρούνται αποκλειστικά και μόνο για λόγους που αφορούν τις συναλλαγές μαζί σας, την επικοινωνία, την βελτίωση των παρεχομένων υπηρεσιών και δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιηθούν από τρίτους ή να χορηγηθούν σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο στις αρμόδιες και μόνο αρχές). Το ηλεκτρονικό κατάστημα «roseaccessories.gr» λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα ελληνική και κοινοτική νομοθεσία και τηρεί με ασφάλεια τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο χρονικό διάστημα είστε εγγεγραμμένος σε κάποια υπηρεσία του «roseaccessories.gr» τα οποία διαγράφονται μετά την με οποιοδήποτε τρόπο λήξη της συναλλακτικής σχέσης.

Επίσης μπορείτε οποτεδήποτε να προβείτε, εφόσον υπάρχει λόγος, στην αλλαγή των προσωπικών στοιχείων που μας έχετε γνωστοποιήσει ή και να περιορίσετε ή ακυρώσετε τη χρήση κάποιων από τα στοιχεία αυτά με τη συμπλήρωση της σχετικής ηλεκτρονικής φόρμας. Σε κάθε περίπτωση σας ενημερώνουμε για την ύπαρξη των δικαιωμάτων πρόσβασης και εναντίωσης που έχετε σύμφωνα με τα άρθρα 12 και 13 του Ν. 2472/1997.

To «roseaccessories.gr» μπορεί κατά καιρούς να χρησιμοποιεί τη διεύθυνση του ηλεκτρονικού σας ταχυδρομείο για να σας ενημερώνει για τη διάθεση από τις σελίδες του παρόμοιων προϊόντων και υπηρεσιών. Σε περίπτωση ωστόσο που δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε τέτοιου είδους μηνύματα, μπορείτε να στείλετε το αίτημά σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@roseaccessories.gr.

3. ΠΩΛΟΥΜΕΝΑ ΕΙΔΗ - ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Η «Rose Accessories» δεσμεύεται για την πληρότητα και την εγκυρότητα των πληροφοριών που αφορούν τα διαθέσιμα προς πώληση προϊόντων. Στοιχεία για το κάθε προϊόν μπορείτε να πάρετε ακολουθώντας τις οδηγίες αναζήτησης που παρατίθενται στις ιστοσελίδες μας και κάνοντας "κλικ" στο αντίστοιχο προϊόν, υπό την επιφύλαξη τυχόν τυπογραφικών λαθών που έχουν εκφύγει της προσοχής μας ή έχουν προκύψει χωρίς να το θέλουμε ή λόγω διακοπών λειτουργίας της ιστοσελίδας για τεχνικούς ή άλλους λόγους.

Για όλα τα προϊόντα που περιέχονται στο «roseaccessories.gr» υπάρχουν ενδείξεις για την εκάστοτε διαθεσιμότητά τους. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να γίνει σαφές ότι οι χρόνοι παράδοσης της παραγγελίας σας, εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων στις αποθήκες μας. Στην περίπτωση που το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο θα υπάρξει έγκαιρη ενημέρωσή σας περί της μη διαθεσιμότητας του.

4. ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Τα δικτυακό κατάστημα «roseaccessories.gr» και όλο το περιεχόμενο των ιστοσελίδων του (φωτογραφίες, κείμενα, γραφικά, υπηρεσίες, προϊόντα, ονόματα, εικόνες, λογότυπα και διακριτικά σήματα που αντιπροσωπεύουν την «Rose Accessories» και το ηλεκτρονικό της κατάστημα), αποτελούν πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας και προστατεύονται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου. Ως εκ τούτου απαγορεύεται η οποιαδήποτε χρήση των παραπάνω, εκτός των περιπτώσεων που υπάρχει η σχετική έγγραφη άδεια της «Rose Accessories».

5.ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

1. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση:

Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας πραγματοποιώντας τραπεζική κατάθεση στους εξής λογαριασμούς:

  ALPHA BANK -  Δικαιούχος: ΓΚΑΡΙΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - IBAN: GR 650 140 3190 31900 200 201 8066 

   ALPHA BANK ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:319 00 200 201 80 66

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - Δικαιούχος: ΓΚΑΡΙΠΗ ΚΥΡΙΑΚΗ  IBAN: GR 700 172 2380 0052 3809 074 9531

   ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ: ΑΡΙΘΜ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5238 090 74 9531

2.    Paypal: Δωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50 € και άνω.
3.    Πιστωτική ή χρεωστική κάρταΔωρεάν μεταφορικά για αγορές από 50 € και άνω.
4.    Με Αντικαταβολή: 'Εξτρα χρέωση 1,80€

 6.ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Η παράδοση των προϊόντων γίνεται σε συνεργασία με εταιρείες courier.

Το κόστος μεταφορικών είναι 2.50 € για όλη την Ελλάδα για αγορές με κόστος έως 49,9€ και ΔΩΡΕΑΝ μεταφορικά για αγορές από 50€ και πάνω. Τα παραπάνω ισχύουν για μεταφορές εντός Ελλάδος.

Η παραλαβή με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ επιβαρύνεται με Μεταφορικά + 1,80€

Η παραλαβή από το κατάστημα είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Για αποστολές στο εξωτερικό και την Κύπρο, εφόσον εξοφληθεί η παραγγελία, τα μεταφορικά είναι 15€ για χώρες εντός Ευρώπης.

Σε όλες τις παραπάνω τιμές συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.

7.ΑΛΛΑΓΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Σε περίπτωση αλλαγής ενός προϊόντος, αυτή θα πρέπει να γίνεται εντός 15 ημερών από την αγορά του. Το προϊόν θα πρέπει να είναι στην αρχική του μορφή, με όλα τα συνοδευτικά (ετικέτες, συσκευασία, απόδειξη αγοράς) με τα οποία έχει αποσταλεί, σε άριστη κατάσταση.

Ο πελάτης χρεώνεται με 2,50€ για την παραλαβή του προς αλλαγή προϊόντος μέσω ΕΛΤΑ COURIER.

Για την αντικατάσταση, ή την επιστροφή ενός προιόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ. +30 2310 264447.

Μόλις λάβουμε και αποδεχθούμε την επιστροφής σας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραλαβής της επιστροφής σας.

Αν επιθυμείτε το ποσό της επιστροφής μπορεί να πιστωθεί στον λογαριασμό σας για την επόμενη αγορά σας.

Ο πελάτης επιβαρύνεται μόνο το κόστος μεταφοράς .

8.ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ

Οι επιστροφές γίνονται δεκτές μόνο εφόσον:

1. Το προϊόν δεν έχει φορεθεί πέραν της δοκιμής του

2. Το προϊόν δεν έχει υποστεί καμία απολύτως φθορά

3. Το καρτελάκι με την επωνυμία μας Rose δεν έχει αφαιρεθεί ή καταστραφεί με οποιονδήποτε τρόπο.

4. Μας αποστείλετε τα προϊόντα  στη Διεύθυνση: Γκαρίπη Κυριακή (Rose Accessories), Παλαιών Πατρών Γερμανού 3, Θεσσαλονίκη 54622.

Παρακαλώ φροντίστε η συσκευασία της αποστολής να είναι ασφαλής έτσι ώστε να μην προκληθεί κάποια φθορά κατά την μεταφορά του και να υπάρχει μέσα η απόδειξη αγοράς του.

Το κατάστημά μας δεν φέρει την ευθύνη σε περίπτωση απώλειας ή καταστροφής του προϊόντος κατά την μεταφορά της επιστροφής.

Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων σας θα ολοκληρωθεί εντός (3-5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής των προϊόντων.

Η επιστροφή του χρηματικού ποσού γίνεται έιτε με πίστωση της πιστωτικής-χρεωστικής κάρτας (εάν έχει εξοφληθεί με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα) είτε με πίστωστη του τραπεζικού λογαριασμού που θα μας υποδείξετε εάν η εξόφληση της αγοράς έγινε με την μέθοδο της ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ.

Σας ενημερώνουμε ότι το κατάστημα μας δεν φέρει καμία ευθύνη για τυχών βλάβες και φθορές των προϊόντων μετά την χρήση τους και σε καμιά περίπτωση δεν υποχρεούται σε αντικατάσταση.

Για την αντικατάσταση, ή την επιστροφή ενός προιόντος παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο Τηλ. +30 2310 264447.