ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Η Rose Accessories είναι μια συνεχώς εξελισσόμενη επιχείρηση στο χώρο της μόδας από το 2006 μέχρι σήμερα. Με έδρα την Θεσσαλονίκη, δραστηριοποιείται στο γυναικείο κόσμημα, στα ρούχα και στα αξεσουάρ.

H Rose Accessories, ξεχωρίζει για τις μοναδικές συλλογές της από τσάντες, ρούχα και αξεσουάρ, τα οποία χαρακτηρίζονται από υψηλή ποιότητα και αισθητική και αναδεικνύουν την εμφάνιση της σύγχρονης γυναίκας. Στόχος της εταιρίας είναι η διαρκής εξέλιξη και η εξασφάλιση ακόμη καλύτερων σχεδίων και τιμών για τους πελάτες της. 

Η εταιρεία ΓΚΑΡΙΠΗ ΓΡΗΓ. ΚΥΡΙΑΚΗ (ΑΦΜ: 050734311 / ΔΟΥ: Δ' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ) (καλούμενη στο εξής και ως «Rose Accessories) δημιούργησε το δικτυακό τόπο www.roseaccessories.gr που αποτελεί ηλεκτρονικό κατάστημα ειδών ψευδοκοσμημάτων, τσαντών , ρούχων και αξεσουάρ μόδας. Ο επισκέπτης καλείται να λάβει γνώση των όρων χρήσης και να προβεί στη χρήση των σελίδων ή/και των υπηρεσιών που απορρέουν από αυτές αφού συμφωνεί και τους αποδέχεται πλήρως. Η τυχόν συναλλαγή σας μαζί μας μέσω του ανωτέρω ιστότοπου συνεπάγεται την αποδοχή των όρων αυτών.